Proiecții de Filme CSWeek

Goethe Institut, București

                                                                                                                   4 octombrie 2023


Pe 4 octombrie la Goethe Institut publicul a fost invitat începând cu ora 18.00 la o seară specială de film documentar, în premieră

HE FLEW AHEAD – KARL SCHWANZER de  Max Gruber,

2038 HERE IS HOW (2021) și   

 UADFASHIONFILM, piese vestimentare din colecțiile de Licență și Masterat ale absolvenților Departamentului Modă-design vestimentar UAD Cluj-Napoca, Promoția 2023 (credite  foto-video, Raluca Ciornea, asistent foto-video – Amanda Maier, styling – Diana Flore, modele First Models, hair – Simina Diana Cheteleș, make-up – Angela Kis).

Proiecție de film
CODRU SUSTAINART VILLAGE TIMIȘOARA
8 octombrie 2023
 
 
Pe 8 ooctombrie la CODRU Sustainart Village Timișoara | CS Week BMW România a prezentat în premieră o serie de proiecte de design, parte din CSWeek editia a doua initiata de Galateca si Neo Art Romania. Evenimentul a inclus un tur al lucrărilor de design, realizat de David Carp, BMW Group Design, între orele 20.30 şi 21.30. Ulterior, de la 21.30 a fost prezentat în premieră documentarul „A Zburat Înainte”, dedicat arhitectului Karl Schwanzer, în prezenţa regizorului şi producătorului filmului, Max Gruber, într-o proiecţie specială în aer liber.