Marți 17 mai, ora 17:00 – 20:00

Mini Electric devine cea mai rapidă operă de artă din lume

performance powered by BMW România

Artistul Bogdan Cazacincu a realizat live lucrarea Quiet pe capota mașinii MINI Electric Racing.Mașina a rămas expusă până joi, 19 mai, ora 20.00 la Galateca. 

”Natura devine sinonimă cu liniştea. Dar de asemenea, este o putere de neoprit. Puterea sa este nelimitată, este capabilă să creeze cele mai minunate lucruri, dar, în acelaşi timp,  este capabilă să le ia pentru totdeauna. Oamenii au fost inspiraţi de natură, aceasta fiind,  de altfel, principala sursă de inspiraţie.”  ‘Cu cât o persoană se apropie mai mult de natură, cu atât arta sa va trăi mai mult.’ – Leonardo da Vinci

Lucrarea a putut fi  admirată până joi, 19 mai, ora 20.00 la Galateca.

 

Miercuri 18 mai, ora 18:30

înLOCUIT performance

soundscape bălanofon Andrei Bălan

performer Smaranda Găbudeanu

Sculptorul și muzicianul Andrei Bălan a creat un instrument-instalație pe care l-a numit “bălanofon”. Coregrafa și dansatoarea Smaranda Găbudeanu și-a creat o obsesie pe care a numit-o “(în)Locuit”. Cei doi s-au întâlnit într-un performance.

         “Sunet care se aude din depărtare sau din înăuntru, sunet care trece prin pereți, sunet care penetrează membrana dintre mine și lume. O voce care nu e a dansatorului, dar ar putea să fie. Care îl locuiește temporar. Un sunet ca o crăpătură în perete prin care intră apa.”

 

Partener creativ Banca Transilvania

Parteneri sustenabili: BMW România Holcim Romania Nespresso

Parteneri:  Teatrelli, CESI, DOCUART,  Biblioteca Centrală Universitară Carol I, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești

Plăcut de RADIO GUERRILLA

#csweek #galateca #amprentasus #bmwsustainability #amprentasus #galateca #bmwi #BMWi #BMWSustainability #RacingMIMI #MINIElectricRacing

Proiect realizat de galeria Galateca în CSWeek 2022(SĂPTĂMÂNA CREATIVITĂȚII SUSTENABILE)

Lasă-ți amprenta asupra viitorului!