CONCURS CSWEEK BT

                                              ”Lasă-ți amprenta asupra viitorului!” – Concurs de animație și multimedia cu premii

Galeria Galateca și Asociația Culturală Neo Art România alături de Banca Transilvania au lansat CONCURSUL DE ANIMAȚIE ȘI MULTIMEDIA   ”Lasă-ți amprenta asupra viitorului!”, în cadrul proiectului pilot CSWeek 2022 (Săptămâna Sustenabilității Creative).

Concursul de animație și multimediaLasă-ți amprenta asupra viitorului!” s-a adresat studenților sau masteranzilor la universităţile de artă, arhitectură etc. – universități vocaționale, artiști din toate domeniile de exprimare artistică, de la artă vizuală, la film, animaţie sau muzică care au o lucrare pe tema sustenabilității, ecologiei, comunității, valorilor locale si comunitare.

Temele concursului au fost  sustenabilitatea, ecologia, comunitatea, valorile locale și comunitare, astfel parteneriatul cu BT a apărut firesc, bazându-se pe aceste elemente.

 “În calitate de lider în sectorul bancar, responsabilitatea Băncii Transilvania este de a susține planurile de viitor ale românilor și de a investesti din ce în ce mai mult în spiritul antreprenorial. Sustenabilitatea pentru noi a devenit un angajament transpus în cultura noastră organizațională care acum ne ghidează deciziile de business de zi cu zi spre un viitor durabil.” statement BT

Participanții au putut câștiga unul din premiile oferite: premiul CSWeek BT în valoare de 1000 de lei și o săptămână de expunere în cadrul galeriei Galateca, camera de artist și cele două premii CSWeek BT Galateca, respectiv câte o săptămână de expunere în cadrul galeriei Galateca, camera de artist. Câștigătorii au fost Andrada Cristina Gheorghe, Cosmina Sandu, Marian Constantin Cîmpeanu și Bianca Sava, premiu special. Premierea a avut  loc în cadrul expoziției centrale de la Galateca, pe 20 mai.

GIF